Digitaalisuus – apuna arjessa!

sanna-transparent-background

Digitaalisuus – apuna arjessa!

Elämme vuotta 2018 ja digitaalisuus on osana arkeamme, halusimmepa tai emme. 50 vuotta sitten päiviteltiin sitä, kun autoille tarvitaan niin paljon tilaa. ”Eihän nyt autoja tule olemaan kovinkaan monia”. 30 vuotta sitten arveltiin, ettei niitä tietokoneitakaan tule olemaan kuin muutamia. Ja nyt suurella osalla on auto ja kännyt on käytännössä jokaisen taskussa! Muttemme kuitenkaan oikein osaa elää niiden kanssa. Ärsyynnymme useimmiten aiheesta keskustellessa ja käyttäessämme digilaitteita. Ne kun vielä kokoajan päivittyy ja muuttuu!

Niin, tekniikka on sellaista, se kehittyy nyt kovaa vauhtia ja meidän pitäisi olla mukana, pysyä jotenkin perässä. On väistämätöntä, että laitteita kehitetään kokoajan, vanhaan ei vain ole paluuta. Ja seuraavan viiden vuoden aikana kehitys on huimempaa, kuin mitä osaamme ajatellakaan!

Avuksemme ne on kuitenkin tarkoitettu, vaikka moni kokee digitaalisuuden stressinä, uhkana, aikaa vievänä pakotteena ja pelottavanakin asiana. Meidän on siis vain opeteltava uudenlainen elämäntapa. Elämä, jossa digi on osana arkea, tuoden meille arkeemme helpotusta. Näin itsekin olen tehnyt ja haluan siinä auttaa myös muita.

Katsohan ympärillesi: Digitaalisuus ympäröi meitä. Se on älykännyjä, tablet-laitteita tietokoneita, autoja, jääkaappeja, televisoita, Netflixejä, Googlea, Facebookkia, YouTubea, kelloja, uuneja, sähköpostia, kalentereita, exceleitä ja paljon muuta. Digin avulla kuitenkin moni palvelu on entistä paremmin ja halvemmalla tarjolla! Digitaalisuuden avulla monen arki helpottuisi, kunhan vain hyväksyisimme ja ottaisimme sen osaksi arkeamme.

Ilman ei tänä päivänä enää voi oikein olla, ei juuri kukaan.

Anna digin tulla elämääsi, osaksi sitä, ei viemään mitään pois!

DigiSanna

Jaa kaverille kans!