Kuka on Sanna Jylänki?

sanna-transparent-background

Kuka on Sanna Jylänki?

Yrittäjän asialla, kulttuurilla höystettynä, tuloksia yhdessä!

Synnyin Kuopiossa yks-kaks eli 1.2.1977 yrittäjäsukuun ja sain kunnian tulla isosiskoksi viidelle nuoremmalle sisarukselle. Kuopion seudulla asustelin ensimmäiset 22 vuotta, kunnes tulin vuonna 2000 Jyväskylään.
Oman lapsiluvun olen täyttänyt ja saavuttanut neljällä perillisellä. Yritetty on siis silläkin saralla =)

Lapset alkavat olla jo sen verran isoja, että ovat alkaneet muuttaa kotoa pois, niinpä minulla on enemmän aikaa rakkaille harrastuksilleni sekä vaikuttamiselle!

Rinnaltani löytyy myös puolisoni Tomi, jonka yrittäjyyden kautta lähdin aikoinaan yrittäjäksi. Tärkeä tuki tyyninä ja myrskyisinä päivinä. 

En ole vain yhden asian nainen!

Minulla on luontainen tapa järjestellä asioita ja pitää lankoja käsissä. Auttaminen on myös sisäänrakennettua, enkä yksinkertaisesti pysty jäämään laakereilleni lepäilemään ja ihmettelemään kun mitään ei tapahdu.

Tykkään tehdä töitä yksin, mutta erityisen hyvä olen tiimin kanssa. Ymmärrän hyvin erilaisia persoonia, vaikka aina ei jaksaisikaan.

Positiivisen elämänasenteeni olen perinyt Karjalais-Savolaiselta isoisältäni – vaikeistakin asioista selvitään aina keskustelemalla ja kuuntelemalla niin ylä- kuin alamäessäkin. En pelkää palautetta ja uskallan sanoa myös niitä hankalia asioitakin ääneen.

Tutustu minuun lisää blogini sekä somen kautta.