Valintoja vaikuttamisen kanavissa

sanna-transparent-background

Valintoja vaikuttamisen kanavissa

Valintoja vaikuttamisen kanavissa

Minulle avoimuus, yhdessä tekeminen ja vaikuttaminen erilaisissa tehtävissä, ovat aina olleet tärkeitä asioita. Liike NYT:n lisäksi olen päässyt vaikuttamaan kansalaisten ja yrittäjien eduksi mm. Keski-Suomen Osuuspankin edustajistossa keväästä 2020 lähtien, jolloin nousin varasijalta varsinaiseksi jäseneksi. Tässä tärkeäksi kokemassani työssä haluan olla mukana jatkossakin.

Liike NYT:n puoluehallitus on linjannut, ettei Liike Nyt hyväksy puolueen jäsenen ehdokkuutta OP-edustajiston vaaleissa. 

Olen asiaa viime päivät vakavasti harkittuani tullut siihen tulokseen, etteivät arvoni kohtaa Liike Nyt puolueen kanssa, tämän nimenomaisen päätöksen takia. 

Haluan edelleen olla vaikuttamassa elinkeinoelämän kehittämiseen. 

Liike NYT puolueen asettama kielto asettua ehdolle OP-edustajiston vaaleissa sotii arvojani ja tahtoani vastaan, estäen merkittävällä tavalla vaikuttamismahdollisuuksiani elinkeinoelämän kehittämiseksi. 

Ainoaksi mahdollisuudeksi minulle siten jäi irtautua puolueesta.

Tänään sunnuntaina 12.9.2021 olen jättänyt eronpyyntöni Liike Nyt puolueesta ja samalla puolueen puoluevaltuuston puheenjohtajan tehtävistä, sekä puolueen paikallisyhdistyksen hallituksesta ja senvarapuheenjohtajan tehtävistä. 

Kiitän kaikkia Liike Nyt:ssä kanssani vaikuttaneita yhteistyöstä.

Jyväskylässä 12.9.2021

Sanna Jylänki